Dags att serva bilen?

Omtanke, Service och Kvalitet – det är vad vi vill att du upplever hos oss. När du behöver service hos oss på Molin Bil kan du välja hur du bokar enligt punkterna nedan.

 • Bokningsbekräftelse
  Oavsett hur du bokar din service kommer du att få en bokningsbekräftelse skickad per SMS, där bokat datum och tid framgår samt att du får en länk till en mobil websida med mer nyttig information – t ex vägbeskrivning, information och våra mobilitetserbjudanden etc. Två dagar innan ditt besök kommer det ett påminnande SMS och efter ditt besök kommer en utvärdering där du har möjlighet att ge oss feedback på hur du upplevde besöket hos oss. Tack för din feedback – vi uppskattar verkligen att du tar dig tid att ge oss den. OBS! I dessa tider av Corona-virus följer vi Folkhälsomyndighetens rekommendationer och genom att klicka på länken får du svar på de vanligaste frågor kopplat till vår hantering där vi gör allt för att du som kund ska känna dig så trygg som möjligt i ditt möte med oss.
 • Hämta och Lämna
  Vi vill så långt det är möjligt underlätta för dig att lämna in din bil på service och vi har flera alternativ på hur du kan lämna och hämta din nyckel när bilen ska på Service. Se filmen här Se filmen om hur du kan lämna & hämta din nyckel. Har du inte själv möjlighet att lämna bilen hos oss erbjuder vi oss att hämta och lämna din bil inom 3 mils radie. Pris endast 295 kr. Pris inkl hyrbil endast 395 kr. För dig som bor längre bort löser vi det för en mindre avgift i samråd med kundmottagningen.
 • Mobilitet & Transport
  Våra mobilitetserbjudanden är: skjuts till stan, subventionerad hyrbil via MABI eller hyr en cykel (eldriven eller vanlig) – allt bokas direkt i servicedisken, per telefon, mail eller vår chatt. Det lönar sig att förboka din hyrbil, då erhåller du ett förmånligare pris och är garanterad en bil.
 • Frukost & lunch
  Kunder med morgontider bjuder vi på frukost och kommer du runt lunch och vill vänta kvar kan vi bjuda dig på lunch på Hantverksvillan (Fernaeus).
 • Vänta kvar
  Vi kan även erbjuda dig att sitta kvar och arbeta i någon av våra lounger – självklart finns det möjlighet till uppkoppling via wifi – eller så njuter du av en kopp kaffe, läser en tidning, tittar på TV eller tränar i gymmet. Det finns väntytor på båda våningarna.
 • Nyckelinlämning
  Om du inte har möjlighet att lämna bilen under våra öppettider kan du lämna den i vårt nyckelinkast som finns vid entrén (till vänster).
 • Parkering
  Vi erbjuder parkering för kunder till vänster när du svängt av Landsvägsallén. Parkeringarna är märkta med P och en bokstav A-C – kolla gärna vart du parkerade bilen så blir det lättare för oss att hitta den och för dig när du skall hämta den, då vi alltid anger vart den parkerats. Parkera gärna på A företrädesvis.