Verkstad

I vår toppmoderna verkstad finns gott om plats för både klassisk service som kräver trygga lyft, och dataprogrammering som sköts på markplan. Större ytor ökar vår ­flexibilitet och snabbar upp vår service ännu mer. Anläggningen rymmer även rekond, glasverkstad och miljösäkrad automattvätt med den senaste tekniken.

Våra fordonstekniker och mekaniker, som är experter på BMW och MINI, håller hela tiden jämna steg med den spännande utvecklingen genom utbildningar och ett brinnande intresse. Vår viktigaste kunskap vilar hos våra service- och verkstadsmedarbetare, men vi har naturligtvis också tillgång till den senaste och bästa utrustningen. En ny balanseringsmaskin gör exempelvis att vi kan trycksätta däcken på ett sätt som exakt motsvarar förhållandena när däcket rullar på vägen.

Är du oroad för något med bilen och vill få ett snabbt utlåtande? Vid vår särskilda yta för aktiv kundmottagning med toppmoderna diagnosverktyg får du hjälp med att se över bilen, utan att boka tid.

Minimerar miljöpåverkan

I linje med Molin Bils hållbarhetsfokus, är medvetenheten om minimerad miljöpåverkan en självklarhet även i verkstaden. Källsortering och särskilda trasor för oljespill är exempel på rutiner som dagligen omsätter vår långsiktiga syn på vår gemensamma framtid i handling. Våra kunder blir också allt mer miljömedvetna, vilket inte minst märks i intresset för hybrid- och elbilar. Därför erbjuder vi BMW:s elcyklar till servicekunder som smidigt vill ta sig till nästa mål. Molin Bil ligger vid fina cykelvägar och självklart finns lånehjälmar som tryggar färden. Vi kan också erbjuda dig skjuts till stan eller en kraftigt subventionerad hyrbil via MABI.

Värdefull väntetid

I väntan på genomförd service är du välkommen att slå dig ner i vår nya lounge där du kan koppla av med en kopp kaffe eller passa på att jobba vid din dator, uppkopplad mot vårt gästnätverk.