Tvätta din bil i vår miljötvätt.
Rent samvete på köpet.

Totalt tvättar vi svenskar bilen 30 miljoner gånger per år och hela 20 miljoner tvättar sker direkt på gatan*. Fultvättarna hemma och i omoderna biltvättar orsakar stora utsläpp av bland annat bly, kadmium, krom, olje- och kemikalierester. Det är det absolut sämsta för vår gemensamma miljö, som inte kan värja sig mot de gifter som rinner rakt ut i vattendragen.

I vår ultramoderna biltvätt renas tvättvattnet genom destillering i en ”indunstare”. Vattnet värms med energieffektiv vakuumteknik till cirka 82 grader och vattenångan återanvänds efter ytterligare rening till nästa tvätt. Det skapar ett slutet system med minimal förbrukning av vatten, endast knappt 20 liter per bil vilket ska jämföras med mellan 100 och 200 liter för en traditionell biltvätt. Skadliga ämnen samlas upp och återvinns eller destrueras. För miljön betyder detta otroligt mycket då vanlig biltvätt är en av de största miljöbovarna.

Skinande rent tvättresultat

Eftersom vattnet genom destillationen är ljummet och rent när det når biltvätten lossnar smuts, is och snö enklare, vilket minskar behovet av kemikalier. Bilen blir dessutom skinande ren då den sköljs med så kallat osmosvatten med lågt ph-värde som inte lämnar fläckar på lacken.
Rent samvete på köpet

Moder Natur betalar dyrt för varje utförd fultvätt men nu finns en bättre lösning som alla bilägare i Sundsvallsregionen är välkomna till. Fintvätta hos Molin Bil, då tvättar du för framtiden.

*Statistik och fakta från Svenskt vatten.

TVÄTTPROGRAM LUXURY
279 kr
PREMIUM +
195 kr
PREMIUM
180 kr
Avfettning      
Högtrycksavspolning      
Borsttvätt    
Hjultvätt      
Underspolning      
Torkmedel      
Vaxning      
Polering