Tjänstebilar

Tjänstebilar

Välkommen till Molin Bil och vår företagsförsäljning. Vi är återförsäljare av BMW och MINI – två varumärken som står för körglädje, komfort och hållbarhet.

Hitta din nästa tjänstebil hos oss

Hitta din nästa tjänstebil hos oss

Alla bra idéer bygger på att man kan se ett problem från flera sidor. Man måste använda båda sina hjärnhalvor, ungefär som en hybrid använder två kraftkällor. BMW har alltid arbetat på det här sättet. Våra bilar har alltid varit en sorts hybrider – en kombination av ingenjörskonst och körglädje.

Vi vet allt om de drivkrafter som ligger bakom ett framgångsrikt företag och BMW Business avspeglar den kunskapen. Inom ramen för detta vill vi skapa de bästa förutsättningarna för att du och ditt företag ska inspireras till att tänka annorlunda och lyckas. Utöver att utveckla ambitiösa bilar skräddarsyr vi flera bra lösningar för era företags- och tjänstebilar. Genom att tänka som hybrider.

Kontakta oss

Kontakta oss

Vi erbjuder dig och ditt företaget olika alternativ av ägande beroende på era behov och preferenser. Våra företagsförsäljningsexperter guidar dig igenom skillnaderna på tjänstebil, förmånsbil och de olika leasing alternativen som finns.

Representerar du ett större företag med en bilflotta, hjälper vi er med ett ramavtal.

Kontakta oss så berättar vi mer om de alternativ som finns för företag och dig som egenföretagare.

Tjänstebilar i lager

  Hör av dig så hjälper vi dig!

  Kent Jonsson
  Kent Jonsson
  Försäljningschef nya bilar, Försäljning
  Molin Bil
  Mikael Marzouki
  Mikael Marzouki
  Säljare / Nya BMW & Företag, Försäljning
  Molin Bil
  Marcus Strömbäck
  Marcus Strömbäck
  Säljare / Nya BMW, Försäljning
  Molin Bil