Service Inclusive

Förstklassig Service. Körglädje utan bekymmer tack vara BMW- och MINI Service

Hos oss tar vi alltid väl hand om dig och din BMW eller MINI. Upptäck våra attraktiva servicelösningar och servicepaket - för varje modell, för dina behov och för att du ska kunna köra långt utan problem.

Kontaktlös BMW- eller MINI Service. Individuell service - oavsett var du är.

BMW och MINI Service - alltid överallt. Många servicetjänster från BMW och MINI kan du enkelt boka och kontrollera på nätet. Du får mer tid över till de verkligen viktiga sakerna i livet.

BMW- och MINI Service inclusive. Bekymmersfri totalservice.

Det är inte alltid lätt att hinna med allt. För att underlätta för dig finns Service Inclusive. Med endast en betalning ingår alla serivce- och underhållsarbeten som behövs under en period som du väljer själv. Inga dolda kostnader. Därmed vet du redan i förväg vad som väntar: perfekt service av din BMW eller MINI oavsett hur gammal den är. Vårt erbjudande gäller nämligen även BMW och MINI modeller som har kört många mil.

BMW Value Service. Behåll värdet. Och körglädjen.

För modeller som är 4 år eller äldre erbjuder BMW Value Service. Förstklassig service som är optimalt anpassad till din modell.

BMW Original Motorolja. Effektiv. Effektivitet. Skydd.

BMW Original motorolja är optimal för BMW-motorernas egenskaper och ger full kraftutveckling, hög effektivitet och maximalt skydd- och därmed förlänger livslängden hos din BMWs motor maximalt.