Vi tar hand om din bil

Oavsett hur du bokar din service kommer du att få en bokningsbekräftelse skickad per SMS där bokat datum och tid framgår. Du kommer även få en länk till en (mobil) websida med mer nyttig information, bland annat en vägbeskrivning till vår anläggning och information om våra mobilitetserbjudanden.

Vi rekommenderar att du bokar din service via länkarna ovan. Du kan även ringa oss på 060-66 98 90 eller boka direkt vid vår fysiska servicedisk.

Så här går det till när du servar bilen hos oss

 • Hämta & Lämna
  Vi erbjuder olika alternativ på hur du kan lämna och hämta din bil när det är dags för service. Har du själv inte möjlighet att lämna bilen hos oss kan vi hämta och lämna din bil inom 2 mils radie. Pris 295 kr. Pris inkl. hyrbil 395 kr. För dig som bor längre bort löser vi det i samråd med kundmottagningen. Se gärna filmen om hur du kan lämna & hämta din nyckel.
 • Mobilitet och transport
  Våra mobilitetserbjudanden innebär att vi erbjuder dig som kund: Skjuts till stan, subventionerad hyrbil via MABI eller möjligheten att hyra en cykel (eldriven eller vanlig) – allt bokas direkt i servicedisken, per telefon, mail eller chatt. Det lönar sig om du förbokar din hyrbil, då erhåller du ett förmånligare pris och är garanterad en bil.
 • Frukost och lunch
  Vi bjuder kunder med morgontider på frukost och har du bokat tid runt lunch kan vi bjuda på en måltid på Hantverksvillan (Fernaeus).
 • Vänta kvar hos oss
  Du är välkommen att vänta kvar hos oss medan vi sköter om din bil. Njut av en kopp kaffe eller passa på att träna på vårt gym. Det finns även lounger där du kan sitta och arbeta, självklart med WiFi-uppkoppling.
 • Nyckelinlämning
  Om du inte har möjlighet att lämna bilen under våra öppettider kan du lämna den i vårt nyckelinkast som finns vid entrén (till vänster).

Hör av dig så hjälper vi dig!

Emma Holmer
Emma Holmer
Servicerådgivare
Molin Bil
Björn Sjödin
Björn Sjödin
Servicerådgivare
Molin Bil
Patrik Brundin
Patrik Brundin
Servicerådgivare
Molin Bil