Om Molin Bil

Med service, omtanke och kvalitet som främsta drivkrafter, erbjuder Molin Bil norra Sveriges största utbud av BMW, BMWi, MINI, BMW Premium Selection och MINI Next. Vår nya klimatsmarta anläggning vid Sundsvallsbrons södra fäste utgör Norrlands nya nav för BMW, med ännu större utrymme för omsorg om både förare och fordon. Hos oss möter du 30 passionerade bilexperter som ger dig hjälp och guidning från första provkörningen till köpbeslutet. Det garanterar ett tryggt bilägande med stor körglädje för alla som värderar premiumupplevelser.

Hållbarhet

Långsiktig hållbarhet genomsyrar alla delar av Molin Bils verksamhet. Vår nya bilanläggning vilar på ett hållbart klimatsystem som tar vara på jordens egen värme och allt vatten från tvätt- och serviceåtgärder renar vi i ett slutet system. Vår verkstad arbetar med högklassig expertis i unikt anpassade serviceutrymmen och vår 100-procentigt miljösäkrade automattvätt gör att du som förare enkelt kan bidra till ett hållbart klimatarbete. I väntan på genomförd bilservice kan våra kunder också stärka sin egen hållbarhet i vårt gym – med havsutsikt.

Historik

Förstklassig service har utgjort grunden för Molin Bil från starten för 30 år sedan. Joakim Molin, som äger och driver företaget, startade verksamheten på två parkeringsrutor år 1989. Försäljningen av fräscha, begagnade bilar tog snabbt fart och bolaget har vuxit stabilt genom decennierna. Nu har vi växlat upp ytterligare och tagit höjd för en hållbar framtid. Vi har alltid jobbat för att erbjuda den bästa lösningen för dig som kund och det siktar vi på att fortsätta med i minst 30 år till.