Provkör BMW eller MINI - hemifrån

Nyhet – Nu kan du provköra en valfri BMW eller MINI  hemifrån.
På grund av coronaoron är det många som inte kan eller vill vistas i publika miljöer vilket gör att vi måste hitta andra lösningar så att ni kan få provköra den bil ni önskar. Istället för att du kommer till oss, så kommer vi till dig med den bil du önskar provköra, Gäller fritt inom 2 mils radie från vår anläggning. Bor du längre bort så löser vi det också men till en mindre kostnad.

Se filmen om hur du bokar provkörningar hemifrån 

Så här går det till
Konceptet är enkelt. Kontakta en valfri säljare på mejl eller telefon. Du hittar kontaktuppgifter här nedan.  Ni kommer överens om en tid då säljaren åker hem till dig, eller till ditt jobb, med den utvalda bilen. Där kan du i lugn och ro provköra bilen och ställa frågor till säljaren. Några övriga förpliktelser finns inte. Våra säljare når du här:

Ett alternativ till att kontakta någon säljare är att gå via BMWs Provkörningsformulär. I fältet meddelande skriver du bara att du vill Provköra hemifrån om du inte vill komma till oss, lätt som en plätt 🙂

Erbjudandet riktas till alla som bor inom två mils radie från Landsvägsallén i Sundsvall.

Vi vidtar alla försiktighetsåtgärder
Bilen kommer före och efter alla provkörningar att desinficeras på ytor som ratt, växelspak, handtag, bilbälte med mera. Om säljaren eller den som vill testa bilen uppvisar minsta symtom till sjukdom ställs provkörningen in.

Vill du läsa mer om hur vi hanterar Coronaviruset kan du klicka här.