BMW Value Service

100% BMW. 100% EXPERTIS OCH KVALITET.

BMW Value Service är ett skräddarsytt serviceprogram för utvalda BMW-modeller. Vi har utvecklat det för att du ska kunna behålla din BMW till 100 % BMW och inte behöva kompromissa på kvalitet och funktion. I BMW Value Service har vi paketerat de vanligaste serviceåtgärderna för din BMW till prisvärda service- och reparationserbjudanden, där delar och arbete ingår i priset.

Din bil blir omhändertagen av våra serviceexperter, specialister på just din BMW. De kan modellen och systemen utan och innan, tack vare erfarenhet och kontinuerlig utbildning – de har kunnandet och den rätta utrustningen. Vi använder bara BMW Original reservdelar. De är utvecklade och tillverkade för att passa och fungera perfekt i din bil, och håller den kvalitet som hör en BMW till. Det vill säga 100 % BMW.

KAMPANJ ENDAST HOS MOLIN BIL

  • Extra bra priser på bromsar – se ditt pris på onlinebokningen eller skicka ett mail kundmottagning@molinbil.se så ringer vi upp dig.
  • Boka åtgärder för över 5 000 kr så bjuder dig på hyrbil under verkstadsbesöket (värde 488 kr).
  • Vi erbjuder 25% rabatt på original vinterdäck.

Vi träffar dig gärna för att berätta mer om hur BMW Value Service programmet ger din bil ett långt liv i toppform.

Läs mer om BMW Value Service på BMW.se.

Batteribyte

Byt till ett friskt batteri. Våra servicetekniker installerar och registrerar in det nya BMW Originalbatteriet så att alla funktionerna i bilen blir helt återställda. Vi tar hand om och hanterar det gamla batteriet på ett miljövänligt sätt.

BMW oljeservice

Håll motorn i toppform genom komplett oljeservice inklusive BMW-godkänd märkesolja. Självfallet används enbart BMW Originalreservdelar. Allt för att behålla din BMW till 100% BMW.

BMW bromsbelägg + sensor

Original bromsbelägg är temperaturtåliga upp till 800°C. Tillsammans med BMW Original bromsskivor har de lång livslängd och ger optimal bromsfunktion som hjälper dig att bromsa säkert. När vi byter bromsbelägg byter vi samtidigt sensor och gör en noggrann inspektion av bromssystemet

Dela upp de 100 procenten med Mastercard

Betala månaden efter helt utan extra avgifter, och du har alltid 30-60 dagar fri kredit. Ditt köp kan delas på 6 eller 12 månader räntefritt. Ingen årsavgift (värde 195 kr). Fråga oss gärna.