BMW Value Service

100% BMW. 100% EXPERTIS OCH KVALITET.

BMW Value Service är ett skräddarsytt serviceprogram för utvalda BMW-modeller. Vi har utvecklat det för att du ska kunna behålla din BMW till 100 % BMW och inte behöva kompromissa på kvalitet och funktion. I BMW Value Service har vi paketerat de vanligaste serviceåtgärderna för din BMW till prisvärda service- och reparationserbjudanden, där delar och arbete ingår i priset.

Din bil blir omhändertagen av våra serviceexperter, specialister på just din BMW. De kan modellen och systemen utan och innan, tack vare erfarenhet och kontinuerlig utbildning – de har kunnandet och den rätta utrustningen. Vi använder bara BMW Original reservdelar. De är utvecklade och tillverkade för att passa och fungera perfekt i din bil, och håller den kvalitet som hör en BMW till. Det vill säga 100 % BMW.

Vi träffar dig gärna för att berätta mer om hur BMW Value Service programmet ger din bil ett långt liv i toppform.

Läs mer om BMW Value Service på BMW.se.

BMW oljeservice

Håll motorn i toppform genom komplett oljeservice inklusive BMW-godkänd märkesolja. Självfallet används enbart BMW Originalreservdelar. Allt för att behålla din BMW till 100% BMW.

BMW bromsbelägg + sensor

Original bromsbelägg är temperaturtåliga upp till 800°C. Tillsammans med BMW Original bromsskivor har de lång livslängd och ger optimal bromsfunktion som hjälper dig att bromsa säkert. När vi byter bromsbelägg byter vi samtidigt sensor och gör en noggrann inspektion av bromssystemet