Reparera din vindruta hos oss

REPARERA DIN VINDRUTA HOS OSS

Om du har otur kan det lilla stenskottet på din vindruta förvandlas till en stor spricka, därför är det viktigt att du så snabbt som möjligt reparerar rutan eller byter ut den helt och hållet. Hos våra auktoriserade BMW Serviceverkstäder kan du smidigt få din vindruta reparerad eller utbytt. Du kan också passa på att reparera rutan när du lämnar in din bil för service, våra servicetekniker är experter på just din BMW och ger dig kvalitetsäker service på ett och samma ställe. Vi använder alltid noggrant testade produkter som håller dig säker ute på vägarna och säkerställer att din BMW förblir 100% BMW.

  • Om du fått ett stenskott. Om ett stenskott spräckt din vindruta sätter du enkelt på ett stenskottsplåster för att förhindra ytterligare sprickbildning och intrång av smuts och vatten.
  • Vindrutan kontrolleras. Vindrutan kontrolleras och vi undersöker om det går att reparera eller om den behöver bytas.
  • Reparation eller byte. Om vindrutan går att reparera tar det ungefär 20-30 minuter tills reparationen är klar. Behöver vindrutan bytas tar det ungefär 2-3 timmar, men tiden kan variera beroende på limmets härdningsprocess. Alla ingrepp görs av våra utbildade tekniker med rätt verktyg och utrustning.
  • Säkerhetssytem kalibreras alltid efteråt. När bytet av vindrutan är klart utför vi alltid de inställningar och kalibreringar av bilens säkerhetssystem som krävs, så att din BMW bibehåller sin höga säkerhetsnivå.