Privatleasa MINI Cooper SE

Helt elektrisk. Helt mini.

Helt elektrisk. Helt mini.

MINI Cooper SE är en ursprunglig, ikonisk MINI men med en drivlina för morgondagens vägar. Den kombinerar den legendariska gokartkänslan, den unika designen och premiumkvaliteten med utsläppsfri körning. Den drivs av ett högspänningsbatteri med 96 celler och en effekt på 32,6 kWh (bruttoeffekt) som sitter under golvet. Detta ger bilen en mycket låg tyngdpunkt som inte bara förbättrar stabiliteten och hanteringen utan gör det ännu roligare att köra i kurvor.

Det här är vår mest livliga och utvecklade MINI någonsin:

  • 225-234 km/laddning (enligt WLTP)
  • 0-100 km/h på 7,3 s
  • 80% laddning på 35 minuter

Utrustningsnivå

ESSENTIAL

Med Essentialpaketet är din MINI Cooper SE utrustad med det nödvändigaste. Urval av innehåll: Navigation, 16” / 17” tums fälgar, parkeringshjälp bak, backkamera, komfortöppning, farthållare, sittvärme och 8,8” pekskärm.

Från 3.195 kr/mån*

EXPERIENCE

Med MINI Cooper SE Experience får du allt det nödvändigaste – och lite till. Urval av innehåll: Allt från Essential, adaptiva LED-ljus, parkeringsassistent, rattvärme, Head-Up Display, och trådlös laddning.

Från 3.395 kr/mån*

MAXIMISE

MINI Cooper SE Maximise är fullutrustad med en exklusiv premiumkänsla. Urval av innehåll: Allt från Essential och Experience, 17” tums fälgar, panoramaglastak, MINI Yours läder och exklusivt val av metallic lack.

Från 3.595 kr/mån*

*Månadskostnader för privatleasing är inkl. moms och varierar beroende på löptid och körsträcka. Övermil debiteras med 12,50 kr inkl. moms per mil. Extra kostnader tillkommer vid användande överstigande normalt slitage. Uppläggnings- och administrationsavgift tillkommer med f.n. 595 kr resp. 55 kr. Skatt och avgifter från Transportstyrelsen tillkommer.

Månadskostnaderna inkluderar klimatbonus enligt förordningen (2017:1334) för de modeller som är berättigad klimatbonus. Klimatbonus är preliminär, se www.transportstyrelsen.se. Finansiering via BMW Financial Services.

Vill du veta mer?

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig.

Aktuella erbjudanden

David Wiksten - Säljare
David Wiksten - Säljare
Försäljning MINI, Företag
Molin Bil