BMW iX40 och iX50

JUST NU 2,95% KAMPANJRÄNTA - VINTERHJUL INGÅR VID ORDER OCH LEVERANS SENAST 31 MAJ.

Nu erbjuder vi 2,95 ränta och fria BMW Original vinterhjul vid köp av BMW iX40 och BMW iX50. Dessutom har vi bilar för omgående leverans. Erbjudandet gäller vid order och leverans av lagerbilar senast 31 maj 2023 och vid lån eller finansiell leasing via BMW Finans.

Bilar i lager för omgående leverans

  Med fokus på hållbarhet

  DEN FÖRSTA BMW iX: PIONJÄR FÖR EN NY TIDSÅLDER.

  Resultatet av en vision. Skapad för elektrisk mobilitet. Tack vare effektiv BMW eDrive-teknik och den helt elektriska fyrhjulsdriften uppnår BMW iX en enastående räckvidd och imponerande acceleration från stillastående. Det smarta BMW Operating System 8 håller sig hela tiden uppdaterat och är mycket enkelt att använda.

  UPP TILL 630 KM RÄCKVIDD MED BMW iX.
  Med en räckvidd på upp till 630 km är BMW iX xDrive50 (BMW iX xDrive40: 425 km) perfekt både i stan och för längre sträckor. Den mycket effektiva konstruktionen ger en ytterst låg energiförbrukning som inte överskrider 23 kW/h och en fantastisk aerodynamik med ett cw-värde på 0,25 och är det lägsta i detta fordonssegment. När BMW iX körs i MyMode Efficient ökar den imponerande effektiviteten ytterligare.

  BMW iX MED 523 HK.
  BMW iX med två kraftfulla elmotorer och elektrisk fyrhjulsdrift BMW xDrive har en överlägsen elektrisk prestanda: De 523 hästkrafterna accelererar BMW iX xDrive50 från 0 till 100 km/h på 4.6 sekunder (BMW iX xDrive40: 326 hästkrafter; 0–100 km/h på 6.1 sekunder). Det direkttillgängliga vridmomentet och den steglösa accelerationen från stillastående för att BMW iX reagerar exakt och spontant på varje manöver med gaspedalen. Denna SAV har även suveräna och typiskt elektriska köregenskaper.

  LADDTIDER FÖR 100 KM RÄCKVIDD.
  Med din BMW iX och BMW Charging har du tillgång till en mängd skräddarsydda erbjudanden för laddning hemma, på jobbet och när du reser. Den imponerande laddeffekten gör att du kan ladda bilen till en räckvidd av 120 km på bara 10 minuter eller hela räckvidden på mindre än 40 minuter på offentliga IONITY High Power Charging-stationer. Alla laddtider anges utifrån optimala laddningsförhållanden och enligt WLTP-körcykeln.

  BMW iX xDrive40 och BMW iX xDrive50
  Ladda hemma för en räckvidd på 100 km.
  Ca 1h 40 min med en laddbox 11 kw.

  FAQ

  • Hur hög är elförbrukningen
  • Hur stort är bagageutrymmet?
  • Hur stor är en BMW iX?
  • Hur många bilbarnstolar finns det plats för?
  • Går det montera en takbox/ett takräcke?
  • Hur hög är lik och växelströmsladdningskapaciteten?

  Vill du veta mer? Kontaka oss redan idag.

  Marcus Strömbäck - Säljare
  Marcus Strömbäck - Säljare
  Försäljning nya BMW, Företag
  Molin Bil
  Charlie Molin - Säljare
  Charlie Molin - Säljare
  Försäljning nya BMW, Företag
  Molin Bil