Privatleasa BMW 330e Touring

BMW 330e Connected edition & Model Sport – pris fr. 4.995 kr/mån inkl miljöbonus*

BMW 330e Connected edition & Model Sport – pris fr. 4.995 kr/mån inkl miljöbonus*

BMW 3-serie har varit en måttstock för sin klass i mer än 40 år. Allt bygger på att våra ingenjörer redan från början använde hybridtänkande för att skapa en bil som var tekniskt och praktiskt fulländad. Samtidigt som den var underhållande att köra.

Som första BMW Touring med hybriddrivlina förenar BMW 330e och BMW 330e xDrive Touring maximal körglädje med kraftigt sänkta koldioxidutsläpp. Ta del av det banbrytande konceptet BMW eDrive där elmotor, batteri och intelligent energistyrning tillsammans skapar nästintill ljudlös och utsläppsfri körglädje i upp till 60 km*. Det intelligenta hybridläget räknar dessutom ut när det är dags att skifta kraftkälla. Tillsammans med förbränningsmotorn får du en systemeffekt på 225kW (292 hk)1 med enastående bottendrag som garanterar en sportig körupplevelse utöver det vanliga. Lägg till ett prisvinnande infotainmentsystemet och resan blir en upplevelse.

*Den beräknade månadskostnaden är baserade på att BMW Financial Services Scandinavia AB erhåller miljöbonus enligt gällande regler. Initialt kommer den månatliga leasingavgiften vara högre, men den beräknade månadskostnaden är den genomsnittliga månadskostnaden över 36 månader efter erhållen miljöbonus. BMW Financial Services Scandinavia AB kan ej hållas ansvarig för utebliven miljöbonus, då gäller den högre månadskostnaden enligt kontrakt. Månadskostnad beräknad på 3000 mil/36 mån.

Gäller så långt lagret räcker. Priserna gäller t.o.m 2022-03-31.